СЕМЕЙСТВО ОТ МАРКИ КОЙТО ПРАВЯТ ЖИВОТА ПО ЛЕСЕН НА МИЛИОНИ ХОРА

ПРЕПАРАТИ ЗА СЪДОВЕ

ПРЕПАРАТИ ЗА СЪДОВЕ

 

Dish Drops -  веро
 
Dish Drops - с нова опаковка / 1 л. концентрат = 10 л. веро

Течен детергент за миене на съдове с трайна пяна. Силно концентриран и икономичен. Защитава кожата, предпазва от поява на алергични реакции. Съдържа Алое вера и алфа-хидрокси киселини за защита на кожата на ръцете. Има свеж лимонов аромат, отстранява без търкане храна и мазнини от съдовете. Не оставя петна по стъклените съдове и приборите за хранене. Мие еднакво добре с топла и студена вода. С 1 литър се измиват 7500 съда (или три километра чиний). Екологически чист продукт на 100 % който се препоръчва за почистване на съдове за хранене на бебета и малки деца, тъй като дори останал частично не изплакнат, препарата е напълно безвреден. Силно пенлив е и не е подходящ за употреба в миялни машини.

Употреба: Концентратът се разрежда в съотношение 1:8 (1 част концентрат и 8 части вода) и се използва като обикновено веро. Ако се използва в концентриран вид, върху мокра гъбичка се поставя 1-2 каппки препарат, достатъчен за измиване на куп чинии. За миене без гъба - 1 капачка концентрат се разтваря в 10 литра вода, почистените от остатъци от храна съдове се оставят в разтвора известно време и се избърсват без изплакване.

код:110488             

ПРЕПАРАТИ ЗА СЪДОВЕ
Домакинско телче 
 
Домакинско телче - не остава драскотини

Навита непрекъсваема стоменена тел, с която много лесно се почистват загари и замърсявания по съдовете. Използва се при миене и полиране на метални, пластмасови, гумени и др. съдове. Тя е толкова фина, че не наранява дори фините повърхности на ютии, тефлони, съдове с огледални повърхности и др. Може да се ползва и при миене на по-силно замърсени плодове и зеленчуци. Неръждаема е и при нормална употреба се използва много дълго време – над 6 месеца. След употреба се измива добре с Dish drops или с друг препарат.


Tелчетата от неръждаема стомана Dish Drops Scrub Buds за бързо почистване на остатъците в кухнята, в съдовете за готвене и за по голяма част от стъклените предмети.

• Практични и икономични, те са два пъти по-устойчиви в сравнение с други домакински телчета.

• Направени са от непрекъсната нишка от неръждаема стомана, която няма да се накъса.

• Достатъчно устойчиви, за да премахнат изсъхнала храна от готварските прибори или мазнина от кухненските прибори.

Фини и еластични, телчетата от неръждаема стомана Dish Drops Scrub Buds са деликатни с ръцете и пръстите, и в същото време са достатъчно силни за да премахнат остатъците от мазнини и ядене.

код:110490                         4,00 лв. в опаковка 4 бр=16,00 лв

ПРЕПАРАТИ ЗА СЪДОВЕ

DISH DROPS - Прах за миялни машини

 

DISH DROPS - Прах за миялни машини 1.4 кг. - 93 измивания

Концентриран прахообразен детергент за миялни машини, който измива много добре съдовете чрез ензими. Пречи за карбонатни наслагвания от твърдата вода, има специална защита срещу поява на петна. Със свеж аромат на лимон и модерна опаковка с вграден дозатор.

Употреба:
За измиване на средно замърсени съдове се използва 15 гр. от препарата. Ако машината няма дозатор детергентът се поставя на дъното й. За по-замърсени съдове се препоръчва използването на 20 гр. препарат. Напълнете машината. Съдовете подредете с повърхности, обърнати към потока на водата.

Най-добър резултат се постига при 60о С. Измерете необходимото количество детергент (1 супена лъжица е равна на 15 гр.) и го сложете в дозатора. Добър резултат се получава, когато се напълнят местата за блясък и сол.

код:110489    

ПРЕПАРАТИ ЗА СЪДОВЕ
DISH DROPS - Таблетки за съдомиялна машина 60 бр.
 
DISH DROPS - Таблетки за съдомиялна машина 60 бр.

Таблетките измиват много добре съдовете и не оставят следи от твърдата вода. Таблетките се разтварят за 60 секунди без остатък и имат свеж лимонов аромат. Използването на таблетки изисква да се спазват същите условия като при използването на прахообразния детергент.

Таблетката няма не разтворими остатаци.Те осигоряват защита срещу киселинно действие на меката вода и срещу образуване на петна от твърдата вода.ефективно премахват силно прилепващи замърсявания,завърсявания от храна съдържащи скорбяла например,ориз,картофи.....Премахва също упорити петна от кафе,чай и сосове за спагети.

Употреба: Една таблетка се поставя в дозатора на съдомиялната машина. Ако тя няма дозатор, таблетката се поставя на дъното й. За силно замърсени съдове може да се постави допълнително още една таблетка в дозатора или на дъното.

код:109867          39,00 лв.

Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.